Uw credit card opladen

Kijkt u eens op http://creditcards-vergelijken.com als u op zoek bent naar een prepaid mastercard. Dit is een zeer speciale credit card omdat deze kaart niet op de naam van de eigenaar komt te staan. Creditcards vergelijken? Kijkt u dan eens op onze site voor alle mogelijkheden. Met zo'n creditcard kunt u daardoor anoniem pinnen, geld opnemen en online betalen. Dat biedt vele voordelen want u wilt in deze gevaarlijke tijden vast niet dat al uw gegevens op straat komen te liggen. Die hoeft u niet meer in te vullen en dat maakt het voor dieven ook een stuk lastiger om geld van uw rekening te trekken als ze deze kaart stelen. Sterker nog, dat wordt geheel onmogelijk gemaakt!

Probeert u dit eens uit!

Op de bovengenoemde website kunt u zien welke aanbieders er in Nederland te vinden zijn van deze prepaid credit card. U kunt de diverse aanbieders direct met elkaar vergelijken omdat we ze netjes in een overzichtelijke tabel hebben geplaatst. De ene aanbieder is wat duurder dan de ander maar dat wordt vaak gecompenseerd door voordelen zoals de korting die u kunt krijgen als u de kaart opwaardeert. Wilt u liever weinig betalen voor de kaart an sich? Dan is de kans aanzienlijk dat u een hoger percentage van het bedrag af moet staan aan de aanbieder. En dat percentage kan in sommige gevallen oplopen tot 2 procent.

Anoniem en veilig betalen

Dankzij een dergelijk credit card hebt u, mits opgewaardeerd, altijd een bedrag bij de hand waarmee u op elke gelegenheid kunt betalen. Het gemiddelde van een dergelijke kaart is op jaarbasis tussen de 10 en de 30 euro dus dat valt reuze mee. Het opladen kunt u zelfs thuis doen door gebruik te maken van iDEAL, een zeer eenvoudige bankservice. Dan kunt u voor u op vakantie gaat al het geld op deze prepaid kaart zetten en kan uw pinpas thuisblijven!